söndag 10 maj 2009

Dessa tidiga morgnar....


Klockan 04.00 ringde klockan och då var det dags att slå på kaffekokaren. En timme senare träffades vi på Preem Näsby macken för avfärd mot Smålandsstenar. Resan dit gick bra trots lite vilt på vägen!

3 timmar och 3 liter kaffe senare var vi framme och då var det dags för den vanliga besiktningen som gick bra även denna gången. Dom tyckte bilen var bättre än ny... Tävlingen bestod av 7 SS på riktigt härliga vägar.

Vi hade 11 konkuranter i våran klass där flertalet kör med noter, dock inte vi. Därför är vi extra nöjda med vår 5:e placering. Tävlingen överlag gick bra förutom ett lurigt krön där vägen svängde precis efter. Vi var av vägen en liten sväng dock inga skador på bilen.


Här har vi den nöjda personalen i hytten efter målgången. Vi försökte få kartläsaren att verka vara seriös men det misslyckades!

Överraskningen för dagen stod kartläsaren för. Precis innan besiktningen monterades dom vita blinkersglasen på. Blev det inte snyggt så säg.....
Dagens serviceteam bestod av Sandra och Håkan. Håkan undrar här vilket håll stranden ligger åt...

Här kommer bilder från SS 2 och SS 6. Vi tackar http://www.hugossonmotorsport.com/ och http://www.emotorsport.se/ för lånet av bilder.
Vi tackar även Skillingaryds MK för en tävling med trevliga vägar och funktionärer!
Nästa tävling blir den 23 maj då vi kör Bilsportbörsen Cup i Silverdalen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar